Översikt

Regulatory Professionals är ett av Europas ledande bemanningsföretag inom farmaceutisk forskning och utveckling, med fokus på vetenskaplig, farmaceutisk och klinisk utveckling och efter godkännande-tjänster. Vårt uppdrag är att rekrytera personal inom läkemedelsbranschen, bioteknik, medicinska utrustningar och till CRO-företag i Europa. Vår kundportfolio inkluderar globala ledare inom farmaceutisk utveckling och klinisk forskning, samtidigt som vår expertis omfattar ett brett spektrum av sektorer, bl.a. hängivna team inom klinisk forskning, läkemedelssäkerhet, kvalitetsansvar (QA/QC), Regulatory Affairs och Medical Affairs. Vi är ett koldioxidneutralt företag och tillhandahåller alltid de högsta etiska standarderna.

Vi erbjuder ett unikt utbud av tjänster, inklusive “Pipeline Watch”, vårt konsultationsprogram med kostnadsfri karriärsrådgivning för kandidater, och “Talent Tracker” – en strategisk sökbar databas för kunder med vilken vi kan identifiera och söka efter kandidater i Europa som matchar kunders sannolika framtida rekryteringsbehov.

På Clinical Professional har vi alltid ett rådgivande förhållningssätt: såsom ett specialiserat konsultföretag tillhandahåller vi kunskap, förståelse och erfarenhet kombinerat med en branschledande leverantörs paneuropeiska täckning.

Kontakta oss

Våra erfarna konsulter finns tillgängliga för att diskutera våra tjänster konfidentiellt med dig. För att få ytterligare information eller diskutera våra lediga platser ber vi dig att ringa vårt konsultteam.

Lediga platser i Storbritannien: +44 118 959 4990
Lediga platser i Europa: +44 (0)207 822 1710
eller e-posta : apply@clinicalprofessionals.co.uk

 

 

Search our Roles

Latest News