Voorstelling

Regulatory Professionals is een van de belangrijkste selectiekantoren in Europa wat betreft onderzoek en ontwikkeling in de farmaceutische industrie. Wij concentreren ons vooral op wetenschap, farmacologie, klinische ontwikkeling en post-goedkeuringsdiensten. Doorheen heel Europa werven wij personeel aan voor de farmaceutische en biotechnologische industrie, medische apparatuur en CRO. Onze klantenportefeuille omvat ’s werelds meest vooraanstaande leiders op het gebied van farmaceutische ontwikkeling en klinisch onderzoek. Bovendien kunnen we dankzij onze toegewijde teams gespecialiseerd in klinisch onderzoek, veiligheid van de geneesmiddelen, QA/QC en reglementaire alsook medische aangelegenheden, rekenen op deskundigheid in alle sectoren. Wij proberen onze CO-uitstoot drastisch te reduceren en werken altijd volgens de hoogste ethische normen./p>

Wij bieden een unieke dienstverlening, waaronder “Pipeline Watch”, ons kosteloos programma dat de kandidaten raad geeft over hun carrière, en “Talent Tracker”, een strategische databank voor klanten. Deze databank maakt het mogelijk kandidaten verspreid over heel Europa te identificeren en op te sporen, om zo te voldoen aan de toekomstige personeelsbehoeften van onze klanten.

Bij Clinical Professionals gaan we altijd consultatief te werk: wij bieden de kennis, het inzicht en de ervaring van een gespecialiseerd adviesbureau gecombineerd met de pan-Europese reikwijdte van een leider op het gebied van rekrutering.

Contacteer ons

Onze ervaren consulenten staan klaar om u in alle vertrouwdheid over onze diensten te vertellen. Indien u meer informatie wenst of graag een van onze vacatures wil bespreken, hoeft u gewoon ons consulententeam op te bellen.

Voor vacatures in het Verenigd Koninkrijk +44 118 959 4990
Voor vacatures in Europa +44 (0)207 812 0676
of stuur een e-mail naar apply@clinicalprofessionals.co.uk

 

 

Search our Roles

Latest News