Oversigt

Regulatory Professionals er en af Europas førende personale virksomheder indenfor udvikling og forskning med fokus på farmakologi, kliniske udvikling og efterfølgende godkendelse og kommercielle aktiviteter. Vi er specialiseret i at levere personale til Pharma, Biotech, Medical Device og CRO industrier over hele Europa.

Vores kunde portefølje omfatter globale ledere indenfor klinisk forskning, mens vores ekspertise omfatter et bredt ansvarsområde indenfor adskillige sektorer, herunder Kvalitetssikring/QC, Regulatoriske samt Medicinske anliggender ledet af vores engagerede konsulent teams. Vi er REC registreret, kulstof neutral og arbejder altid efter de højeste etiske normer.

Vi tilbyder en enestående kombination af tjenesteydelser, herunder “Pipeline Watch” som er vores gratis karriere rådgivnigsprogram for ansøgere, og “Talent Tracking” – en strategisk tracking database for kunder, som gør det muligt at identificere og spore kandidater overalt i Europa som matcher vores kunders fremtidige personalebehov.

Hos Clinical Professionals arbejder vi altid ud fra en rådgivende indfaldsvinkel hvor vi tilbyder en specialist viden, forståelse samt mange års erfaring som en specialist konsulent enhed med pan-europæiske dækning som en af industries førende service leverandører.

Kontakt Os

Vores erfarne konsulenter står klar til at tage imod dit opkald og vil fortroligt gennemgå vores service ydelser. For yderligere information samt information om vores ledige stillinger ring eller skriv til vores konsulent team.

Ledige stillinger i Storbritanien: +44 118 959 4990
Ledige stillinger i Europa: +44 (0)417 232 534
E-mail: apply@clinicalprofessionals.co.uk

 

 

Search our Roles

Latest News